Digitale oplossingen voor Human-centric ondernemers en startups

Digital services & Customer Experience voor Startups, Coaches, Trainers en Consultants
Bouw en Boost je Online Business met klanten die JA op je aanbod zeggen!
Vraag je GRATIS Insight gesprek aan

Laat je business Online groeien

Klantbeleving : Online oplossingen : Strategie

Hoi, Ik ben Steven, Business coach en Digitaal specialist voor Startups, Coaches, Trainers en Consultants. Ik help je met het bouwen en lanceren van je online business.

Ben jij een Human-centric ondernemer of startup? Wil jij net als die andere ondernemers een schaalbaar bedrijf hebben en op een slimme manier ondernemen? Je wil een bedrijf met voldoende klanten. Je wil meer vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. Je wil voldoende tijd om je zin te doen? Dan kan ik je helpen.

Waarmee kan ik je helpen?

 

Klantinzicht

Strategie gesprek

Je krijgt advies over verschillende stappen die nodig zijn om je online aanbod te bouwen en te lanceren of te boosten.

Websites en online diensten

Website ontwikkeling

We bouwen een website of digitale oplossing die wèl klanten aantrekt en waarmee je je bedrijf kan automatiseren.

Online strategie

Service Design en Strategie

We ontwerpen de online klantbeleving en met een goede digitale strategie bouwen we een online dienst die je klant aantrekt.

Of je nu te weinig klanten heb of net te veel, met mijn persoonlijke begeleiding als business coach help ik je om een goed evenwicht te vinden. Ik help je met het helder maken van je klant, je aanbod en met het uitstippelen van je strategie en klantbeleving. Dat is namelijk de basis van een onweerstaanbaar aanbod waarmee je klanten aantrekt.

Met mijn achtergrond in ICT en ervaring als business coach kan ik je helpen met een volledig traject van idee naar online aanbod en marketing strategie. Ik kan voor jou een website maken en help je met je online programma, zodat je een passief inkomen hebt.

Om een website te bouwen, heb je namelijk meer nodig dan tekst en afbeeldingen op een webpagina zetten. Je moet ook een connectie maken met je doelgroep. Je moet eerst helder hebben waar de verlangens en uitdagingen van je klanten zitten. 

 

Wie is je klant?
Wil je goed verkopen? Dan is het nodig om je klant en zijn of haar wensen glashelder te hebben. 

De volgende stap is dan om te kijken hoe we je oplossing kunnen afstemmen op de noden.

 

Klantreis / Customer journey
De klantreis beschrijft elk contact momenten met je bedrijf en met je diensten of producten.

Je kunt meer verkopen en vertrouwen opbouwen door geweldige klantbeleving te creëren. Dit doe je door in te spelen op wat er voor je klant belangrijk is doorheen de klantreis van je product of diensten. 

Ik kan je helpen met je klantreis en de noden van je klant in detail te onderzoeken.

Website ontwikkeling
We bouwen een website waarmee je klanten aantrekt in plaats van bezoekers. Huh, hoe dan? Door je klant centraal te zetten en niet jij of je bedrijf. We bouwen een process van vertrouwen uit, waarna je klant weet dat jij kan verder helpen. 

Hiervoor heb je natuurlijk inzicht nodig in waar je klant precies mee zit en wat hij of zij verwacht.

 

Online diensten
Je bedrijf kan meer online doen dan enkel een website hebben. Door het Internet in te zetten kan je bedrijf enorm groeien. Het is ook voor jou mogelijk om je bedrijf schaalbaar te maken zodat je niet harder hoeft te werken om meer te verdienen.
Weg met die saaie routine

Wij mensen houden van routine. Het zorgt ervoor dat je dingen kan doen zonder erover na te denken en zonder dat het veel energie kost. Routine is tegelijk ook saai en zorgt ervoor dat je na een tijdje toe bent aan iets nieuws. Nieuwe dingen zorgen terug voor flow en dat je zin krijgt om er helemaal in te vliegen.

Wist je dat je veel tijd verliest aan routine? Maak maar eens een lijstje en kijk hoeveel van je weekindeling routine is. Dit is tijd die je voor een groot stuk kan indelen door te automatiseren. Denk alleen maar aan facturatie, marketing enz. 

Digitale transformatie bestaat er in om bepaalde delen van je bedrijf, de routine taken, te automatiseren. Daardoor kan je veel tijd winnen en meer leuke dingen doen!

Digitale strategie
Met een digitale strategie kan je bepaalde zaken in je bedrijf gaan automatiseren. Daardoor kan je veel tijd en geld besparen. Het geeft je een koers voor lange termijn. Zowel voor je bedrijfstrategie als voor je online marketing.
Business coach
Je wil natuurlijk niet enkel een website die daar mooi staat te wezen. Je wil ook resultaten halen met de website en producten of diensten verkopen. 

Hoe pak je dat aan en hoe bouw je nu een echte online business? Met deze vragen kan je bij mij terecht.

Voel je al de kriebels van online ondernemen ...

Met de hulp van een gids geraak je er sneller en beter. Vraag alvast je Gratis Insight gesprek aan! Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Ja, ik wil nu een gesprek aanvragen

Ervaringen en Testimonials

Steven heeft me enorm geholpen om mijn aanbod een duidelijkere focus te geven. Als psychologe heb ik natuurlijk inzicht in mensen. Dat is toch anders dan inzicht hebben in klanten in je bedrijf. Door de Insight workshop te doen ben ik veel sneller vooruit gegaan. Mijn uren zitten nu wekelijks vol met klanten.

Steven is creatief en hij heeft een snel en sterk inzicht. Zijn kracht zit in de combinatie van empathisch en out-of-the box denken. Hij maakte me snel duidelijk waar mijn kracht lag en hoe ik dit strategisch kon inzetten in mijn praktijk. Hij kan goed oplossingen zien en mensen aanvoelen. Sandy Van De Sande

Kinderpsychologe

Jouw eigenschappen en wie je bent:
Zoeken naar oplossingen op maat en kennis ter beschikking stellen. Je wil verbinden en samenwerken. Je kan mensen goed aanvoelen en hebt een sterke intuïtie. Je bent creatief met inzicht en heel empathisch. Joeri

Meer willen dan alleen maar ‘getting the job done’. Je wil dat op zo’n manier doen dat het en écht goed gebeurd naar de klant toe én op de juiste manier als team. Peter

Ervaringen met bedrijven

Herken je dit …

✓ je bent een ambitieuze coach, trainer, solo-ondernemer of startup
✓ je bent iemand die mensen helpt en kennis aanbiedt
✓ je hebt nog niet voldoende klanten
✓ je hebt wel voldoende klanten en bent heel de tijd aan het werken
✓ je hebt wil liever niet aan (oneerlijke) marketing doen of je weet niet hoe je aan online marketing moet beginnen

Wil je online ondernemen omdat …

✓ je wil meer klanten en geld verdienen
✓ je wil een website die wèl werkt en waar bezoekers klanten worden
✓ je wil via Internet mensen helpen
✓ je wil een online programma maken en een passief inkomen hebben
✓ je wil de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil
✓ je wil meer vrije tijd hebben om vaker je zin te doen

 

Misschien denk je dat online ondernemen niets voor jou is? Dan laat je vele kansen liggen. Niet alleen kan je meer klanten helpen, je kunt ook meer tijd vrijmaken. Veel van je taken kan je automatiseren en met online programma’s kan je een passief inkomen hebben. Dan hoef je niet meer wakker te liggen dat er niet voldoende geld binnenkomt wanneer je niet aan het werken bent.

Wellicht heb je zelf al geprobeerd om een website in elkaar te steken. Dat blijkt toch wel moeilijker dan je eerst dacht. Want wat zet je nu precies op de website en hoe kan je ervoor zorgen dat je bezoekers ook klanten worden.

Weten wat je klant echt wil en hier een oplossing voor hebben. Je aanbod helder maken en je waarde ook online zichtbaar maken. Op deze manier kiezen mensen voor jou en kan je de kracht van online ondernemen inzetten voor je eigen groei.

Nog niet overtuigd?

Met een GRATIS Insight Gesprek krijg je meteen antwoorden en kan je zien of het iets voor jou is.

Een website die klanten aantrekt

Wil je niet liever een website hebben waarmee je klanten hebt in plaats van bezoekers? Met een wervende website kan je meer geld verdienen en krijg je meer zichtbaarheid.

Wil je meer duidelijkheid over je klant of over je strategie

Via een service design traject gaan we na waar de noden en verlangens van je klant liggen. Met een strategie workshop maken we een plan op lange termijn.

Ook jij kan een succesvolle online business hebben

Hoi, ik ben Steven en ik help ondernemers met het helder krijgen van hun klant en met het bouwen van online diensten. Niet alleen heb ik de technische kennis. Ik ben ook heel klantgericht en weet wat mensen verlangen. Dit verlangen en je unieke aanbod vertalen naar een online business, zorgen ervoor dat je veel meer tijd kan vrijmaken om lekker je zin te doen. Je leven kan zo veel beter zijn als je kiest voor een business die bij je past en waarin werk en privé leven in balans zijn. 

Uit mijn ervaring weet ik dat het niet eenvoudig is om aan de slag te gaan met een online aanbod. Je inzicht in je klanten vertalen naar een online oplossing is niet zo evident als je niet weet hoe je dit moet aanpakken.

Wil je ook starten of groeien met een online business? Neem dan snel contact op!

15+

Jaar ervaring met online diensten

9+

Jaar online ondernemer

2

Startups waar mensen centraal staan

Laten we samenwerken

Wil je me een bericht sturen? Hiernaast kan dat 🙂

Contact

Pin It on Pinterest

Share This