Hello world!

Welkom bij Freedom Story Academy sites. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Lees meer
Wat zijn je fundamenten als ondernemer?

Wat zijn je fundamenten als ondernemer?

Als solo-ondernemer of oprichter van een startup, ben jij de motor van je onderneming. Wanneer je niet fit bent of geen energie hebt, dan zal je onderneming hier rechtstreeks door beïnvloed worden. Want hoe kan je mensen inspireren wanneer je zelf niet in form bent? Hoe kan je bouwen aan je business?

Lees meer
7 tips hoe je van een idee een dienst kan maken

7 tips hoe je van een idee een dienst kan maken

Stel je voor dat je een bedrijf hebt waarbij je energie krijgt uit je werk. Dat je een mooi inkomen hebt om van te leven en ook nog tijd hebt om vaker je zin te doen. Beeld je in dat je enkel hoeft samen te werken met mensen waar je een klikt mee hebt en met dingen bezig bent die je leuk vindt. Dat is mogelijk wanneer je als ondernemer een waardevolle dienst bouwt rond de problemen van je ideale klant. In deze post krijg je enkele tips die je op weg kunenn helpen om van een idee een dienst te bouwen die waardevol is voor je klant.

Lees meer
Waarom passie niet goed is om te starten met ondernemen

Waarom passie niet goed is om te starten met ondernemen

Starten met een business doe je beter niet vanuit passie. Daar kan ik wel enkele redenen voor bedenken… Veel mensen starten als ondernemer omdat ze meer vrijheid willen. Ze willen zelf bepalen waaraan ze werken en wanneer. Als je dan de vraag stelt: “Wat wil dan eigenlijk doen?” Dan krijg je vaak als antwoord dat ze hun passie willen najagen. Je bedrijf enkel bouwen op passie kan echter nefaste gevolgen hebben voor de toekomst van je business.

Lees meer