Gratis Insight gesprek

Wil jij ook meer resultaten halen uit je online aanbod?

 

Baal je er ook zo van dat je online aanbod niet aanslaat, terwijl dat wel zo is voor zoveel andere ondernemers? Het Internet biedt zoveel kansen… Je hebt de wereld iets te bieden. Online kan je nog meer mensen verder helpen. Het geeft je de kans om meer tijd vrij te krijgen door zaken te automatiseren.

Je hoeft niet te doen wat anderen doen. Wees jezelf in je bedrijf en ook in de manier hoe jij je aanbod in de wereld zet. Ik kan je helpen om jouw online diensten te lanceren.

Waarover gaan we het hebben?

✓ Jouw verlangens, dromen en ambities
✓ Je uitdagingen en problemen
✓ We blikken naar de toekomst
✓ Hoe je de volgende stap kan bereiken

Niet iedereen kan ik verder helpen. Ik ga alleen aan de slag met ondernemers die bereid zijn om te investeren in hun toekomst en stappen durven zetten. Ik help mensen verder die iets vanuit hun passie de wereld in willen zetten en andere mensen willen inspireren. 

 

Ja, ik wil graag een Insight Gesprek doen!

Wat was je omzet de afgelopen 12 maanden?

5 + 4 =

15+

Jaar ervaring met online diensten

9+

Jaar online ondernemer

2

Startups

Steven heeft me enorm geholpen om mijn aanbod een duidelijkere focus te geven. Als psychologe heb ik natuurlijk inzicht in mensen. Dat is toch anders dan inzicht hebben in klanten in je bedrijf. Door de Insight workshop te doen ben ik veel sneller vooruit gegaan. Mijn uren zitten nu wekelijks vol met klanten.

Steven is creatief en hij heeft een snel en sterk inzicht. Zijn kracht zit in de combinatie van empathisch en out-of-the box denken. Hij maakte me snel duidelijk waar mijn kracht lag en hoe ik dit strategisch kon inzetten in mijn praktijk. Hij kan goed oplossingen zien en mensen aanvoelen.

Sandy Van De Sande

Kinderpsychologe

Pin It on Pinterest

Share This