Gratis kennismakingsgesprek

Heb je er ook genoeg van … zien hoe je tijd en energie aan het verspillen bent met social media. Met het prutsen aan je website omdat je niet goed weet wat er op moet staan?

Ben je klaar met experimenteren en wil je implementeren wat er wèl werkt?
Klaar om helderheid te krijgen over je eigen verhaal en exact te weten wat er op je website moet staan? Hoe jij online klanten kan aantrekken met je website en met online marketing?

Dan maak ik graag even met je kennis tijdens een vrijblijvende videocall of telefoongesprek. Zo leren we elkaar wat beter kennen en kunnen we zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Dit bespreken we

✔︎ Jouw wensen, verlangens en ambities
✔︎ Je huidige uitdagingen en problemen
✔︎ Wat voor jou een leuke stap kan zijn om vooruit te komen
✔︎ We kijken of ik je hier mee kan helpen

Niet iedereen komt in aanmerking voor een gratis strategiesessie.  Ik ga alleen in gesprek met solo ondernemers of kleine bedrijven die bereid zijn in zichzelf te investeren en tot actie over te gaan. Ik laat je weten wat ik voor je kan betekenen.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek!

Wat was je omzet de afgelopen 12 maanden?

Nieuwsbrief

3 + 7 =

Steven heeft me enorm geholpen om mijn aanbod een duidelijkere focus te geven. Als psychologe heb ik natuurlijk inzicht in mensen. Dat is toch anders dan inzicht hebben in klanten in je bedrijf. Door de Insight workshop te doen ben ik veel sneller vooruit gegaan. Mijn uren zitten nu wekelijks vol met klanten. Ik kan nu doen wat ik het liefste doe, namelijk mensen verder helpen. 

Steven is creatief en hij heeft een snel en sterk inzicht. Zijn kracht zit in de combinatie van empathisch en out-of-the box denken. Hij maakte me snel duidelijk waar mijn kracht lag en hoe ik dit strategisch kon inzetten in mijn praktijk. Hij kan goed oplossingen zien en mensen aanvoelen.

Sandy Van De Sande

Kinderpsychologe

Steven kan met zijn doordacht maar vooral empathisch inzicht service op maat van de persoon afleveren. Hij weet intuïtief zeer goed aan te voelen waar de noden en sterktes liggen, die ik zelf niet altijd opmerkte. Hierin maakt hij voor mij een groot onderscheid t.o.v. andere coaches. Hij levert niet zomaar een standaard product af. Steven is een denkende doener.

Katrien Peters

Kinder- en jongerencoach, Via Columbus