Begin nu aan een slimme manier van ondernemen

Zodat je vaker tijd hebt om te genieten van het leven… 

“Zoeken naar oplossingen op maat en kennis ter beschikking stellen. Je wil verbinden en samenwerken. Je kan mensen goed aanvoelen en hebt een sterke intuïtie” “Creatief, snel en sterk inzicht, empathisch en out-of-the box denken”

Een tijdje geleden vroeg ik aan enkele personen feedback over hoe ik ben als ondernemer en als persoon. Dit was een deel van de antwoorden. Deze vraag stelde ik om meer inzicht te krijgen over mezelf. Zoals bij velen was het voor mij een blinde vlek van hoe ik ben als persoon en wat mijn talenten zijn. Zo zag ik zelf niet in dat strategisch denken en mensen verbinden ook een deel zijn van mijn talenten. Vaak heb je wel een goed idee van wat er in je zit. Alleen heb je soms iemand nodig om je ervan bewust te maken. Ondertussen maak ik van mijn talenten gebruik om andere mensen verder te helpen met hun online business.

Had ik maar eerder geweten wat ik nu wist

Wist ik anderhalf jaar geleden maar wat ik nu wist.. Na 15 jaar in de Internet wereld te werken, waarvan 9 jaar als ondernemer, ontdekte ik een jaar geleden pas hoe ik mijn leven echt kon beter maken. Door meer met mijn talenten te doen en mijn aanbod te richten op klanten waar ik feeling mee heb.

Bijna elke dag werkte ik lange dagen als ICT freelancer. Tijdens mijn werk ontwikkelde ik applicaties en adviseerde en ik andere ondernemers bij het bouwen van applicaties. Daarnaast was ik ook business coach en was ik bezig met een sociaal-economische startup in de gezondheidszorg/onderwijs sector. Ik heb altijd al inzicht gehad in mensen èn ook hoe je diensten kunt verbeteren. Daarom bouwde ik ook altijd diensten op die heel klantgericht waren.

Ik ging me dan ook verdiepen in klantgerichtheid en hoe je van idee een dienst kan bouwen. Daarbij  maakte ik de omslag van freelancer naar online ondernemer. Had ik maar eerder geweten dat je met een succesvolle online business ook meer tijd kan vrijmaken om te leven. Nu werk ik meestal van waar ik wil en wanneer ik wil. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk routine dingen te automatiseren. Dan merk je pas hoeveel extra tijd je er op een dag bij krijgt.

Ik geloof ook dat persoonlijke groei en je business met elkaar verbonden zijn. De laatste tijd ben ik op persoonlijk en professioneel vlak sterk kunnen groeien omdat ik me continu laat bijstaan door coaches / experts en door persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring uit verschillende domeinen kan ik gebruiken om je te helpen om van je idee een online dienst te bouwen. 

Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het bouwen van een online onderneming. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou!

Wil je ook graag je online business starten voor meer vrijheid?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vraag nu je Gratis Insight Gesprek aan

Pin It on Pinterest

Share This